Artist


Rizou Mariza

Rizou Mariza

80% φως και 20% σκοτάδι χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα, την μουσική, τα live και ολόκληρη την κοσμοθεωρία της Μαρίζας Ρίζου που πάντα με όπλο της το χιούμορ και την καλλιτεχνική ποιότητα και αλήθεια χρόνο με τον χρόνο κάθεται ακόμα πιο άνετα και βολικά σε σημαντική & ξεχωριστή θέση στην καρδιά…

 Continue

Current programs


No program is currently running.

80% φως και 20% σκοτάδι χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα, την μουσική, τα live και ολόκληρη την κοσμοθεωρία της Μαρίζας Ρίζου που πάντα με όπλο της το χιούμορ και την καλλιτεχνική ποιότητα και αλήθεια χρόνο με τον χρόνο κάθεται ακόμα πιο άνετα και βολικά σε σημαντική & ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ξεχώρισε στα 17 της σαν Παιδί της Χορωδίας.

Την είδαμε πρώτη φορά στη σκηνή σαν βασική τραγουδίστρια & guest το 2007.

Το 2009 σήμανε τη λήξη των ακαδημαϊκών σπουδών της –Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών– και της «θητείας» της σε μεγάλη διαφημιστική.

Tο 2011, χρονιά ολικής επαναφοράς εκεί όπου όλα είναι δυνατά & όπου Πετάει Όποιος Έχει Φτερά Να Δοκιμάσει, μετά από μαθήματα αυτοσχεδιασμού σε jazz vocals και αντί ενός master, jazz voice στο Amsterdam,αποφασίζει να μείνει και να δοκιμάσει την τύχη της στην Ελλάδα.

To 2012 προσπαθώντας να μεταφέρει το κλίμα των live εμφανίσεών της, μας ξανασυστήνει με μια απρόσμενη διασκευή το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά,«Μπόσα Νόβα του Ησαΐα», σε big band jazz και swing ήχους, κερδίζοντας έτσι τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πρώτο της δίσκο.

Τον Φεβρουάριο του 2013 η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με το «Γλυκό πρωί». 8 τραγούδια γεμάτα ρυθμό, κέφι, δύναμη, ήλιο, ζέστη, ευτυχία και θεατρικό χαρακτήρα που φλερτάρουν με την pop πλευρά της τζαζ και την ενέργεια μιας big band ορχήστρας και που υπογραμμίζουν ότι αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει και μάλιστα για καιρό.

Από τον δίσκο ξεχωρίζει το τραγούδι “Μια άλλη ευτυχία” το οποίο υπογράφει η ίδια συνθετικά και στιχουργικά. Το τραγούδι κατακτάει με τη σειρά του τα ραδιόφωνα φτάνοντας στη θέση 154 του Media Inspector μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Το 2014 κυκλοφορεί το “Πετάω” από την Feelgood Records -σε στίχους και μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου- το οποίο ερμηνεύει παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη. Το τραγούδι γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία και της δίνει φόρα για τη δημιουργία του 2ου δίσκου της «Μεγάλη Γιορτή» που κυκλοφορεί και πάλι από την Feelgood Records τον Οκτώβριο του 2016.

Παράλληλα δε σταματάει να κάνει εξαιρετικά πετυχημένα live στον Σταυρό του Νότου, στο Gazarte & στο Passport Κεραμεικός με τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ασπιώτη να αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί συνεχίζουν να αγαπούν και να στηρίζουν το φωτεινό αυτό πλάσμα που θεωρεί πως η προτεραιότητα & το δυνατό της χαρτί είναι και θα είναι πάντοτε το live ακόμα και αν έχει γράψει στο παρελθόν μουσική για διαφημίσεις και θεατρικές παραστάσεις με αποκορύφωμα την παράσταση «Μαντάμ Σουσού» στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Κώστα Κόκλα και τον Άλκη Κούρκουλο.

Μαρίζα Ρίζου

Μαρίζα Ρίζου

RIALTO THEATRE
  • Other
Μαρίζα Ρίζου

Μαρίζα Ρίζου

RIALTO THEATRE
  • Other
Μαρίζα Ρίζου - Ανάμεσα στα Άστρα

Μαρίζα Ρίζου - Ανάμεσα στα Άστρα

RIALTO THEATRE
  • Other

Recommendations


Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

Total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.